Endokrinoloji Uzmanı Hasta Kabulüne Başladı
07 Kasım 2023

Uzm.Dr. Mehmet SÖZEN Endokrinoloji ve Metabolizma Hastalıkları.png

Derince Eğitim ve Araştırma Hastanesi Kadrosunu Güçlendiriyor
Uzm. Dr. Mehmet SÖZEN Derince Eğitim ve Araştırma Hastanesinde Endokrinoloji ve Metabolizma Hastalıkları Uzmanı olarak hasta kabulüne başladı.
Antalya doğumlu Dr. Mehmet SÖZEN; Aydın Adnan Menderes Üniversitesi Tıp Fakültesinden mezun olmuş olup, Konya Selçuk Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesi, Şanlıurfa Halfeti Devlet Hastanesi, Kocaeli Üniversitesi Araştırma ve Uygulama Hastanesi, Bilecik Eğitim ve Araştırma Hastanesi’nde çalıştıktan sonra Derince Eğitim ve Araştırma Hastanesi’nde Göreve başlayan doktorumuza hoş geldiniz der, yeni görevinde başarılar dileriz.
Yeşil Listeye Eklenen Hastalar 182'yi arayıp veya https://www.mhrs.gov.tr/Vatandas/ adresinden Doktora Randevu Alabilirsiniz.
Endokrinoloji ve Metabolizma Hastalıkları Kliniğimizde;
• Tiroid Bezi Hastalıkları (Guatr)
• Şeker Hastalığı (Diyabet Mellitus) ve buna bağlı olarak gelişen diyabetik ayak yaraları
• Obezite (Şişmanlık)
• Kolesterol ve Kan Yağlarının (Trigliserid) Yüksekliği
• Hipofiz Bezi Hastalıkları
• Hormonal Bozuklukların Neden Olduğu Tüylenme Ve Adet Düzensizliği Durumları
• Kemik Erimesi (Osteoporoz)
• Böbreküstü Bezi Hastalıkları
• Bazı Vitamin ve Minerallerle İlgili Hastalıklar (Özellikle D Vitamini Ve Kalsiyum Metabolizması)
• Şeker Düşmeleri (Hipoglisemi)
• Paratiroid Bezi Hastalıkları (Paratiroid Hormon Fazlalığı ve Eksikliği )’ ne bakılmaktadır.