05 Şubat 2024

Drdr

2012 Yılından bu yana hastanemiz tarafından yayınlanan "Kocaeli Tıp Dergisi" 12. sayısı yayınladık.
Hastanemiz bünyesinde yayınlanan " Kocaeli Tıp Dergisi" Medical Journal) 12.sayısında alana katkı sağlayacak birbirinden değerli çalışmaları yayınladık. Dergide Tıp ve Sağlık Bilimleri alanlarında Türkçe ve İngilizce makaleler yayınlanmak üzere değerlendirilmekte ve yılda üç kez (Nisan, Ağustos ve Aralık aylarında) yayınlanmaktadır.
Amacımız; dergimizin Tıp ve Sağlık Bilimleri alanlarındaki akademisyenlerin bilimsel çalışmalarını yayınlayarak paylaşma olanağı bulacağı ve kaynak olarak da faydalanabilecekleri nitelikli bir yayın olmasıdır. Uluslararası dergi kategorisinde yayın hayatına devam eden dergimiz, yayın kalitesini artırarak hızla büyümeye devam ediyor.
Dergimize aşağıda yer alan linkten ulaşabilirsiniz;
Mail adresi: kocaelimedicaljournal@gmail.com