17. Ve 18. Dönem Gebe Bilgilendirme Okulu Mezuniyeti

Derince Eğitim ve Araştırma Hastanesi 17. Ve 18. Dönem Gebe Eğitim Sınıfına Katılan Gebelerimize Katılım Belgeleri Verildi.

Sağlık Bilimleri Üniversitesi Kocaeli Derince Eğitim ve Araştırma Hastanesi gebe bilgilendirme okulu mezun vermeye devam ediyor. Bu güne kadar toplam 220 gebenin mezun olduğu gebe okulunda, yoğun ilgiden dolayı gebe eğitim sınıfına 2 grup halinde eğitim verildi. 17. Ve 18. Dönem gebe eğitim sınıfından 18 gebe mezun oldu. Mezuniyete 8 doğum destekçisi ve 4 baba adayı da katıldı.

Hastane Sağlık Bakım Hizmetleri Müdürü Vildan Burç, Müdür Yardımcıları Serap AKKAYA EFE ve Derya GÖÇMENGİL, Birim Sorumlusu Serap AYHAN, Eğitimciler Şermin DERE tarafından gebelerimize katılım belgeleri verildi, gebe ve destekçilere bileklikler takıldı.

Gebelerimiz, eğitimden duyduğu memnuniyeti ifade ederek emeği geçenlere teşekkür ettiler.