Hastanemizde Anne Adaylarına "Normal Doğumu Neden Tercih Etmeliyim" Eğitimi Verildi

SBÜ DERİNCE EĞİTİM VE ARAŞTIRMA HASTANESİNDE ANNE ADAYLARINA "NORMAL DOĞUMU NEDEN TERCİH ETMELİYİM" EĞİTİMİ VERİLDİ

Hastanemiz Merkez Bina  Konferans salonunda Anne adaylarına ve halkımıza Sağlık Bakım Hizmetleri Müdürlüğü koordinatörlüğünde  Doğuma Hazırlık Sınıfı Eğitmeni Şermin Dere tarafından "Normal Doğumu Neden Tercih Etmeliyim" konulu eğitim verildi.

Yapılan eğitimde Hastane Yönetici/Başhekimi Doç. Dr. Mustafa Güneş konuşmasında; hastanemiz "Anne Dostu Hastane" çalışmaları hakkında bilgi verip, bu çalışmalarda emeği geçen Sağlık Bakım Hizmetleri Müdürü Vildan Burç ve ekibine, Kadın Doğum Hekimleri, Ebe Hemşire ve  tüm çalışanlara teşekkür etti. Verimli geçen eğitimde anne adayları eğitimden duydukları memnuniyeti dile getirdiler.