Derince'nin Muhtarlarından Başhekimimiz Doç. Dr. Mustafa Güneş'e Anlamlı Ziyaret

Derince'nin Muhtarlarından Başhekimimiz Doç. Dr. Mustafa Güneş'e  Anlamlı Ziyaret

Derince İlçe Mahalle Muhtarları Derince Eğitim ve Araştırma Hastanesi Yönetici/Başhekimi Doç Dr. Mustafa Güneş'i makamında ziyaret ederek 14 Mart Tıp Bayramını kutladılar.

Ziyarette ilçe mahalle muhtarları, Ömer Karadeniz, Ömer Ok, Hayri Çelikkol, Hülya Yıldırım, Ali Cenk Akgün, Seçkin Altan ve İbrahim Sümer hazır bulundular. Başhekim Güneş'in şahsında tüm hastane çalışanlarının ve sağlıkçıların da tıp bayramını kutlayan muhtarlara, Başhekim Güneş, böylesi anlamlı bir günde bizi ziyaret ederek onurlandıran ilçemizin muhtarlarına teşekkür ediyorum, dedi.