Minik Öğrencilerden Başhekim Güneş’ E  14 Mart Tıp Bayramı Ziyareti

Minik Öğrencilerden Başhekim Güneş’ e  14 Mart Tıp Bayramı Ziyareti

Sağlık Bilimleri Üniversitesi Kocaeli Derince Eğitim ve Araştırma Hastanesinde, 14 Mart Tıp Bayramı nedeniyle Hastane  Kreş öğrencileri ve  öğretmenleri Hastane Yönetici/Başhekimi Doç. Dr. Mustafa Güneş’ i makamında ziyaret etti. Öğretmenleri ile polikliniklerini de gezen minikler,  hastanenin korkulacak bir yer olmadığını görerek öğrendiler.

Öğrenciler yanlarında getirdikleri çiçekleri ve  kendi elerliyle yapmış oldukları resimleri Başhekim Güneş’e  hediye ettiler. Başhekim Güneş “Gün içerisinde çokça misafirimiz geliyor; Fakat bizi en çok heyecanlandıran çocuklar oldu. Onların saf ve duru hali, görevimize olan aşk ve şevkimizi arttırıyor” diyerek 14 Mart Tıp Bayramı nedeniyle  ziyaretine gelen öğrencilere teşekkür ederek boyama kitabı hediye etti.