Hastanemizde Anne Adaylarına "Normal Doğumu Neden Tercih Etmeliyim?" Eğitimi Verilecektir.

HASTANEMİZDE ANNE ADAYLARINA "NORMAL DOĞUMU NEDEN TERCİH ETMELİYİM?" EĞİTİMİ VERİLECEKTİR.

Sağlık Bilimleri Üniversitesi Kocaeli Derince Eğitim ve Araştırma Hastanesinde Anne Dostu Hastane çalışmaları kapsamında, sezeryan oranlarının düşürülmesi ve anne adaylarının normal doğumu tercih etmesi amacı ile Sağlık Bakım Hizmetleri Müdürlüğü Koordinatörlüğünde Hastanemiz konferans salonunda Doğuma Hazırlık Sınıfı Eğitmeni Ebe Şermin Dere tarafından 16 Mart Perşembe günü saat 12:30' da "Normal Doğumu Neden Tercih Etmeliyim?" konulu eğitim verilecektir. Yapılacak eğitim programında Hastane Yönetici/Başhekimi Doç. Dr. Mustafa Güneş tarafından Kadın Doğum hekimlerinin sezeryan oranlarının azaltılması ve normal doğumun teşviki amacı ile son 2 yılda en az sezeryan yapan 3 kadın doğum hekimi plaket takdimi ile ödüllendirilecektir. Eğitimimize tüm anne adayları ve çalışanlarımız davetlidir.

Görüntünün olası içeriği: yazı