Başhekim Güneş 14 Mart Tıp Bayramı Mesajı Yayınladı

İnsanların sağlıklı ve mutlu yaşamasını amaç edinen, sağlıklı bir toplum için herkesin sağlık hizmetlerinden tam anlamıyla yararlanabilmeleri adına bütün gücüyle çalışan, karşılaştığı tüm zorluklara rağmen kutsal mesleğinin gereğini zaman, mekan, inanç mefhumu gözetmeksizin layıkıyla yerine getiren onurlu, fedakar ve özverili hekimlerimizin ve tüm sağlık personelimizin 14 Mart Tıp Bayramı'nı kutlar, en içten saygı ve selamlarımı sunarım.

SBÜ Kocaeli Derince Eğitim ve Araştırma

Hastanesi Yönetici/Başhekimi