Hastanemizde Yatan Hasta Yakınları Öneri Görüş Toplantıları Düzenli Olarak Gerçekleştirilmeye Devam Ediyor

Sağlık Bilimleri Üniversitesi Kocaeli Derince Eğitim ve Araştırma Hastanesi’nde hastaların ve yakınlarının servislerde alınan sağlık hizmetiyle alakalı öneri görüşlerinin değerlendirildiği  “Yatan Hasta Yakınları Öneri Görüş Toplantısı” bu haftada gerçekleşti.

Bu hafta Kadın Hastalıkları ve Doğum Servisi ile 31. si gerçekleştirilen toplantıya, Hastane Başhekimi Doç. Dr. Mustafa Güneş Sağlık Bakım Hizmetleri Müdürü Vildan Burç, servis sorumlu hemşireleri ve hasta yakınları  katılım sağladı.

Toplantıda hasta yakınları, servislerdeki hizmet kalitesi, memnuniyet, yaşanan aksaklıklar ve öneriler hakkında hastane yönetimi ile fikir alışverişinde bulundu.

Hastane Yönetimi toplantıya katılımlarından  ötürü hasta yakınlarına teşekkürlerini iletti.