Hastanemizde Dünya Böbrek Günü Etkinliği Düzenlendi

HASTANEMİZDE DÜNYA BÖBREK GÜNÜ ETKİNLİĞİ DÜZENLENDİ

Sağlık Bilimleri Üniversitesi Kocaeli Derince Eğitim ve Araştırma Hastanesi Konferans Salonunda Dünya Böbrek Günü nedeniyle halkımızı bilgilendirmek ve farkındalık yaratmak amacıyla Sağlık Bakım Hizmetleri Müdürlüğü ve Diyaliz Sorumlu Hemşiresi Arzu Tuğrul ve diyaliz hemşireleri tarafından açılan standımızda halkımıza bilgilendirme broşürleri dağıtılıp, magnet, balon ve su dağıtıldı.

Hastanemiz Konferans Salonunda Dahiliye Araştırma Görevlisi Dr. Seyit Bilal Açıkgöz ve Diyaliz Hemşiresi Elmas Erbay Saral tarafından halkımıza ve tüm çalışanlara eğitim verildi. İnteraktif olarak yapılan eğitimde Dünya Böbrek Gününe dikkat çekildi. Hastane Başhekim Yardımcımız Uz. Dr. Ali Yiğit, Uz. Dr.Gökhan Nalbant, Doç.Dr. Erkan Şengül, Sağlık Bakım Hizmetleri Müdürü Vildan Burç, Sağlık Bakım Hizmetleri Müdür Yardımcısı Serap Efe, Sağlık Bakım Hizmetleri Birim Sorumlusu Serap Ayhan da katıldığı eğitimde katılımcılar eğitimcilere konuyla ilgili sorular sorarak eğitimden duydukları memnuniyeti ifade ettiler.