Başhekim Güneş Servisleri Denetleyip, Yatan Hastaları Ziyaret Etti

Sağlık Bilimleri Üniversitesi Kocaeli Derince Eğitim ve Araştırma Hastanesi Başhekimi Doç. Dr. Mustafa Güneş göreve başladığı tarihten itibaren her hafta gerçekleştirdiği yatan hasta yakınları ile toplantıların yanı sıra yatan hastalara geçmiş olsun ziyaretleri de gerçekleştirerek, sağlık hizmetlerini yerinde inceliyor.

Yatan Hastalara Geçmiş Olsun Dileklerini İletti

Sağlık Bilimleri Üniversitesi Derince Eğitim ve Araştırma Hastanesi Başhekimi Doç. Dr. Mustafa Güneş hastane yataklı servislerinde incelemelerde bulundu, klinik servislerinde yatan hasta ve refakatçileri ziyaret etti. Hasta ve yakınlarına psikolojik destek sağlamak, sorunları yerinde dinleyip çözüm üretmek amacıyla yapılan ziyaretlerde, klinik sorumlu hekimleri ve servis sorumlusu hemşirelerinden de hastalar hakkında bilgi alındı. Hastane İdari Kadrosunun da eşlik ettiği ziyarette, hastaların ve yakınlarının istek ve önerileri Başhekim Güneş tarafından yerinde görülerek dinlendi. Başhekim Güneş yatan hastalara geçmiş olsun dileklerini iletti.