Yoğun Bakımlarda Yatan Hastaların Yakınlarıyla Öneri Görüş Toplantısı Yapıldı

Sağlık Bilimleri Üniversitesi Kocaeli Derince Eğitim ve Araştırma Hastanesi’nde Hastane Yönetici/Başhekimi Doç. Dr. Mustafa Güneş’ in göreve başladığı tarihten itibaren düzenli olarak her hafta yapılmasını olağan hale getirdiği “Yatan Hasta Yakınları Öneri Görüş Toplantısı” gerçekleştirilmeye devam ediyor.

Bu hafta 30.su  gerçekleştirilen toplantıya, Yoğun Bakım Servislerinde yatarak tedavi gören hastaların yakınları, Hastane Yönetici/Başhekimi Doç. Dr. Mustafa Güneş, Sağlık Bakım Hizmetleri Müdür Yardımcısı Serap Akkaya Efe ve servis sorumlu hemşireleri katılım sağladı.

Toplantıda hasta yakınları, yoğun bakımlardaki hizmet kalitesi, memnuniyet, yaşanan aksaklıklar ve öneriler hakkında hastane yönetimi ile fikir alışverişinde bulundu.

Hastane Yönetimi toplantıya katılımlarından  ötürü hasta yakınlarına teşekkürlerini iletti.