Hastanemiz Alikahya Yerleşkesinde Yatan Hasta Yakınları Öneri Görüş Toplantısı Yapıldı

HASTANEMİZ ALİKAHYA YERLEŞKESİNDE YATAN HASTA YAKINLARI ÖNERİ GÖRÜŞ TOPLANTISI YAPILDI

Sağlık Bilimleri Üniversitesi Kocaeli Derince Eğitim ve Araştırma Hastanesi’nde Hastane Yönetici/Başhekimi Doç. Dr. Mustafa Güneş’in göreve başladığı tarihten itibaren düzenli olarak her hafta yapılmasını olağan hale getirdiği “Yatan Hasta Yakınları Öneri-Görüş Toplantısı” Alikahya Yerleşkemizde de devam ediyor.

Bu hafta Palyatif Servisindeki yatarak tedavi olan hastaların refakatçileri, Hastane Başhekim Yardımcımız Op. Dr. Yusuf Atakan Baltrak, Sağlık Bakım Hizmetleri Müdür Yardımcımız Serap Efe, İdari ve Mali Hizmetler Müdür Yardımcımız Fatih Zer katılım sağladı.

Toplantıda hasta yakınları ile fikir alışverişinde bulunuldu. Hastane Yönetimi toplantıya katılımlarından dolayı hasta yakınlarına teşekkürlerini iletti.