Sbü Derince Eğitim Ve Araştırma Hastanesi Alikahya Yerleşkesinde Uzun Süredir Yatan Hastalar Ziyaret Edildi.

SBÜ DERİNCE EĞİTİM VE ARAŞTIRMA HASTANESİ ALİKAHYA YERLEŞKESİNDE UZUN SÜREDİR YATAN HASTALAR ZİYARET EDİLDİ.

Sağlık Bilimleri Üniversitesi Kocaeli Derince Eğitim ve Araştırma Hastanesi Alikahya Yerleşkesi’nde uzun süredir yatan hasta ve refakatçileri Hastane Başhekim Yardımcısı Op. Dr. Yusuf Atakan Baltrak, Sağlık Bakım Hizmetleri Müdür Yardımcısı Serap Efe, İdari ve Mali Hizmetler Müdür Yardımcısı Fatih Zer tarafından ziyaret edildi.

Hasta ve hasta yakınlarına psikolojik destek sağlamak, sorunları yerinde dinleyip çözüm yolu üretmek amacıyla yapılan ziyarette, hastaların ve yakınlarının istek ve önerileri yerinde görülerek dinlenmiş oldu.