Derince Eğitim Araştırma Hastanesi Çalışanları Kahvaltıda Buluştu

Sağlık Bilimleri Üniversitesi Kocaeli Derince Eğitim ve Araştırma Hastanesi Çalışanları Kahvaltıda Buluştu

Sağlık Bilimleri Üniversitesi Kocaeli Derince Eğitim ve Araştırma Hastanesi Yönetimi, tüm çalışanlar ve aileleri, Başiskele Ilıca Tesislerinde düzenlenen kahvaltıda bir araya geldi.

Hastane yönetimi tarafından hastane çalışanlarındaki motivasyon ve dayanışmanın artması için düzenlenen etkinlikte kalabalık bir aile olmanın ve birlikte vakit geçirmenin, kendilerini çok mutlu ettiğini söyleyen çalışanlar, hep birlikte keyifli bir kahvaltının tadını çıkardı. Kahvaltıdan sonra müzik eşliğinde İş stresinden uzaklaşıp keyifli bir gün geçiren çalışanlar,  organizasyonda emeği geçen Hastane Yönetimine teşekkür ettiler.