Hastanemizde Yatan Hasta Yakınları Öneri Görüş Toplantıları Düzenli Olarak Gerçekleştirilmeye Devam Ediyor

Sağlık Bilimleri Üniversitesi Kocaeli Derince Eğitim ve Araştırma Hastanesi’nde Hastane Yönetici/Başhekimi Doç. Dr. Mustafa Güneş’ in göreve başladığı tarihten itibaren düzenli olarak her hafta yapılmasını olağan hale getirdiği “Yatan Hasta Yakınları Öneri Görüş Toplantısı” gerçekleştirilmeye devam ediyor.

Bu hafta 28. si gerçekleştirilen toplantıya, hastane 4. Kat Kbb,Göğüs Hastalıkları ve Enfeksiyon servisinde yatarak tedavi alan hastaların refakatçileri, Hastane Yönetici/Başhekimi Doç. Dr. Mustafa Güneş, Sağlık Bakım Hizmetleri Müdürü Vildan Burç, İdari Mali İşler Müdür Yrd. Kamil Tüylüoğlu katılım sağladı.

Toplantıda hasta yakınları, servislerdeki hizmet kalitesi, memnuniyet, yaşanan aksaklıklar ve öneriler hakkında hastane yönetimi ile fikir alışverişinde bulundu.

Hastane Yönetimi toplantıya katılımlarından  ötürü hasta yakınlarına teşekkürlerini iletti.