Anesteziyoloji Ve Reanimasyon Kliniğimiz İlk Uzmanını Verdi

Derince EAH Anesteziyoloji ve Reanimasyon Kliniği İlk Uzmanını Verdi

Sağlık Bilimleri Üniversitesi Kocaeli Derince Eğitim ve Araştırma Hastanesinde Anesteziyoloji ve Reanimasyon Kliniğinde görevli Dr. Öztürk Taşkın 4 yıl süreli Tıpta Uzmanlık Eğitiminin ardından yapılan Anesteziyoloji ve Reanimasyon uzmanlık sınavını kazanarak Uzman Hekim oldu.

Derince Eğitim ve Araştırma Hastanesi Anesteziyoloji ve Reanimasyon Kliniği Eğitim ve İdari Sorumlusu Doç. Dr. Canan Balcı’ nın Başkanlığında oluşturulan sınav komisyonunda, Kocaeli Üniversitesi Tıp Fakültesi Göğüs Hastalıkları Ana Bilim Dalı Başkanı Prof. Dr. Füsun Yıldız, Kocaeli Üniversitesi Tıp Fakültesi Anesteziyoloji ve Reanimasyon Ana Bilim Dalı Başkanı Prof. Dr. Mine Solak Sakarya Üniversitesi Anesteziyoloji ve Reanimasyon Ana Bilim Dalı Başkanı Prof. Dr. Ali Fuat Erdem, Derince Eğitim ve Araştırma Hastanesi Kardiyoloji Kliniği İdari Sorumlusu Doç. Dr. Ayhan Erkol görev aldı.

Uzmanlık sınavını başarılı bir şekilde tamamlayan Dr Öztürk Taşkın, sınav sonucunun heyecanını eşi ve çalışma arkadaşlarıyla kutladı.

Sağlık Bilimleri Üniversitesi Kocaeli Derince Eğitim ve Araştırma Hastanesi Yönetici/Başhekimi Doç. Dr. Mustafa Güneş, Dr. Öztürk Taşkın’ ı tebrik ederek başarılarının devamını diledi.