Hastanemizde Dahili Birim Sorumlusu Hekimlerle Toplantı Yapıldı

Derince Eğitim Araştırma Hastanesinde Dahili Birim Sorumlusu Hekimlerle Toplantı Yapıldı

Sağlık Bilimleri Üniversitesi Kocaeli Derince Eğitim ve Araştırma Hastanesinde geçen hafta Cerrahi klinikler ile yapılan toplantının ardından Dahili klinik idari ve eğitim sorumluları ile de toplantı yapıldı.

Toplantıya Hastane Yönetici/Başhekimi Doç. Dr. Mustafa Güneş’in başkanlığında Başhekim Yardımcıları Gökhan Nalbant ve Yusuf Atakan Balltrak ile tüm Dahili klinikler idari ve eğitim sorumlu hekimleri katıldı.Toplantıda yoğun bakım ünitesinin sorunları ve efektif kullanımı ile ilgili olarak hekimlerin öneri görüşleri değerlendirildi.