Hastanemiz Genel Cerrahi Kliniği 2. Uzmanını Verdi

Derince EAH Genel Cerrahi Kliniği 2. Uzmanını Verdi

Sağlık Bilimleri Üniversitesi Kocaeli Derince Eğitim ve Araştırma Hastanesinde Genel Cerrahi Kliniğinde görevli Dr. Musa İlgöz Uzmanlık Eğitiminin ardından, Genel Cerrahi uzmanlık sınavını kazanarak  Uzman Hekim oldu.

Kocaeli Üniversitesi Tıp Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Zafer Utkan’ ın  başkanlığında oluşturulan sınav komisyonunda, Genel Cerrahi Kliniği Eğitim Sorumlusu Uz. Dr. Selim Yiğit Yıldız, Uz. Dr. Hamdi Taner Turgut , Kadın Hastalıkları ve Doğum Kliniği Eğitim Sorumlusu Doç. Dr. Ahmet Kale, Ortopedi Klinik Eğitim Sorumlusu Op. Dr. Alper Gültekin  görev aldı.

Uzmanlık sınavını başarılı bir şekilde tamamlayan Dr Musa İlgöz, sınav sonucunun heyecanını eşi ve çalışma arkadaşlarıyla kutladı.

Derince Eğitim ve Araştırma Hastanesi Yönetimi, Dr. Musa İlgöz’ ü tebrik ederek başarılarının devamını diledi.