27. Yatan Hasta Yakınları Öneri Görüş Toplantısı Gerçekleşti

Hastanemizde Yatan Hasta Yakınları Öneri Görüş Toplantıları Düzenli Olarak Gerçekleştirilmeye Devam Ediyor

Sağlık Bilimleri Üniversitesi Kocaeli Derince Eğitim ve Araştırma Hastanesi’nde Hastane Yönetici/Başhekimi Doç. Dr. Mustafa Güneş’ in göreve başladığı tarihten itibaren düzenli olarak her hafta yapılmasını olağan hale getirdiği “Yatan Hasta Yakınları Öneri Görüş Toplantısı” gerçekleştirilmeye devam ediyor.

Bu hafta Genel Cerrahi servisi ile 27. si gerçekleştirilen toplantıya, hastane 2. Kat Genel Cerrahi servisinde yatarak tedavi alan hastaların refakatçileri, Başhekim Yrd. Ali Yiğit, İdari Mali İşler Müdürü Bilal Salim, Sağlık Bakım Hizmetleri Müdürü Vildan Burç katılım sağladı.

Toplantıda hasta yakınları, servislerdeki hizmet kalitesi, memnuniyet, yaşanan aksaklıklar ve öneriler hakkında hastane yönetimi ile fikir alışverişinde bulundu.

Hastane Yönetimi toplantıya katılımlarından  ötürü hasta yakınlarına teşekkürlerini iletti.