Hastanemizde “Yoğun Bakım Hemşireliği Sertifikalı Eğitim Programı” Açılıyor

Sağlık Bilimleri Üniversitesi Kocaeli Derince Eğitim ve Araştırma Hastanesi'nde 14 Şubat- 28 Mart 2017 tarihleri arasında 3 hafta pratik ve 3 hafta teorik olarak eğitimin yapılacağı Yoğun Bakım Hemşireliği Sertifikalı eğitim programı açılıcaktır. Sağlık Bakım Hizmetleri Müdürlüğü koordinatörlüğünde yapılacak olan bu eğitim programında amacımız kritik yoğun bakım hastalarının bakımı, tedavisi ve izlenmesinde yoğunbakım ekibi içinde profesyonel rol ve sorumluluk alabilen, karar verme becerileri gelişmiş, ünitedeki teknik donanımı kullanabilen, kişilerarası iletişim becerileri gelişmiş hemşireler yetiştirmektir.

Başvuru yapmak isteyen katılımcılar 18-30 Ocak 2017 tarihleri arasında http://www.tkhk.gov.tr/5187_sertifikali-egitim-p duyuru ekinde bulunan Başvuru formunu kullanarak başvuru yapabilirler.