Kliniklerde Uzun Süre Yatan Hastalar Hastane Yönetimi Tarafından Ziyaret Edildi

Sağlık Bilimleri Üniversitesi Kocaeli Derince Eğitim ve Araştırma Hastanesinde kliniklerde uzun süre yatan hasta ve refakatçileri Hastane Yönetici/Başhekimi Doç. Dr. Mustafa Güneş tarafından ziyaret edildi.

Hasta ve yakınlarına psikolojik destek sağlamak, sorunları yerinde dinleyip çözüm yolu üretmek amacıyla yapılan ziyaretlerde, Klinik Sorumlu Hekimlerinden de hastalar hakkında bilgi alındı. Sağlık Bakım Hizmetleri Müdürü Vildan Burç, Sağlık Bakım Hizmetleri Birim Sorumlusu Serap Ayhan’ın da eşlik ettiği ziyarette, hastaların ve yakınlarının istek ve önerileri  Başhekim Güneş tarafından yerinde görülerek dinlendi ve gerekli iyileştirmeler yapıldı.