Sayın Genel Sekreterimiz Hastanemizi Ziyaret Etti

Sayın Genel Sekreterimiz Op. Dr. Şenol Ergüney Hastanemizi Ziyaret Etti

Kocaeli Kamu Hastaneleri Birliği Genel Sekreteri Op. Dr. Şenol Ergüney beraberlerinde Tıbbi Hizmetler Başkanı Op. Dr Onursal Varlıklı ile Sağlık Bilimleri Üniversitesi Kocaeli Derince Eğitim ve Araştırma Hastanesi’nde bir takım incelemelerde bulundular.

Kocaeli Sağlık Bilimleri Üniversitesi Derince Eğitim Araştırma Hastanesi Yönetici/Başhekimi Doç. Dr. Mustafa GÜNEŞ, Kocaeli Kamu Hastaneleri Birliği Genel Sekreteri Op. Dr. Şenol Ergüney’ e hastanede yapılan çalışmalar ile alakalı bilgiler aktardı.

Yerinde gezilerek yapılan değerlendirme ile hastanemizde önümüzdeki süreçte yapılacak olan  projeler hakkında fikir alışverişinde de bulunuldu. İncelemelere Hastane Başhekim Yardımcısı Uz. Dr. Gökhan Nalbant, İdari Mali İşler Müdürü Bilal Salim, Sağlık Bakım Hizmetleri Müdürü Vildan Burç’ ta eşlik ettiler. İncelemeler esnasında hasta ve refakatçilerinin sorunları da yerinde dinlendi.