Hastanemizde Klinik İdari Sorumlu Hekimlerine Bilgilendirme Toplantısı Gerçekleştirildi

Derince Eğitim ve Araştırma Hastanesinde Tüm Klinik İdari Sorumlu Hekimlerine Bilgilendirme Toplantısı Yapıldı

Sağlık Bilimleri Üniversitesi Kocaeli Derince Eğitim ve Araştırma Hastanesi’ nde Tüm Klinik İdari Sorumlu Hekimlerine Bilgilendirme Toplantısı yapıldı.

Hastane konferans salonunda gerçekleşen toplantıya, klinik idari sorumlu hekimleri tarafından tam katılım sağlandı.

Hastane Yönetici/Başhekimi Doç. Dr. Mustafa Güneş tarafından görsel sunumun yapıldığı toplantı da, Derince EAH’ ta 2016 yılına ait idari, mali ve sağlık hizmetleriyle ilgili aksaklıklar, sorunlar ve çözüm yolları ile ilgili değerlendirmeler yapıldı. Oldukça verimli geçen toplantı da hem hekimler talep ve isteklerini yönetime iletebilmiş hem de klinikler arası yaşanan aksaklıklara çözüm yolları geliştirilmeye çalışılmıştır.