Hastanemizde 25. Yatan Hasta Yakınları Öneri Görüş Toplantısı Yapıldı

HASTANEMİZDE 25. YATAN HASTA YAKINLARI ÖNERİ GÖRÜŞ TOPLANTISI YAPILDI

Sağlık Bilimleri Üniversitesi Kocaeli Derince Eğitim ve Araştırma Hastanesinde 25. Yatan Hasta Yakınları Öneri ve Görüş Toplantısı  Kalp Damar Cerrahi ve Beyin Cerrahi Servisi  ile yapıldı.

Başhekim Yardımcısı Uz. Dr. Ekrem Kuşkonmaz’ın başkanlığında gerçekleşen toplantıya, Sağlık Bakım Hizmetleri Müdürü Vildan Burç ve Hasta Yakınları ile Refakatçileri katıldı. Servis hizmetleri ile ilgili öneri, teşekkür ve şikayetlerin değerlendirildiği toplantı, Hastane Yönetici/Başhekimi  Doç. Dr. Mustafa Güneş’ in göreve geldiği tarihten itibaren her hafta olağan şekilde gerçekleşiyor.

Toplantı sonrası Başhekim Yard. Uz. Dr.Ekrem Kuşkonmaz, Hasta yakınlarına toplantıya katılımlarından ve önerilerinden ötürü teşekkürlerini  iletti.