Derince Eah’ Daki Örnek Proje Hani İlçesine Doğru Yola Çıktı!

Derince EAH’ daki Örnek Proje Hani İlçesine Doğru Yola Çıktı!

Sağlık Bilimleri Üniversitesi Kocaeli Derince Eğitim ve Araştırma Hastanesinde, 11 Kasım 2016 tarihinde başlanan Diyarbakır Hani İlçe Kaymakamlığı ve  İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından düzenlenen “Hani Okuyor” kampanyası dahilinde toplanan kitap defter kırtasiye v.b. malzemeler, Hani İlçesine ulaşmak üzere yola çıktı.

Hastanede çalışan Güvenlik Görevlisi Ayşegül Kürkçü’ nün yoğun çalışması ile başlanan proje ile Derince Eğitim Araştırma Hastanesinde toplanan çok sayıda kitap ve kırtasiye malzemesi Diyarbakır Hani ilçesindeki ihtiyaç sahibi öğrencilere ulaşacak.

Kampanya için toplanan malzemelerin, Kocaeli’ den Diyarbakır’ a ulaştırılması hususunda Derince Çınarlıspor Yönetici ve futbolcuları da kampanyaya  destek verdi.