Sağlık Bakım Hizmetleri “Yılsonu Değerlendirme Toplantısı” Gerçekleşti

Sağlık Bilimleri Üniversitesi Kocaeli Derince Eğitim ve Araştırma Hastanesi Sağlık Bakım Hizmetleri Müdürlüğü tarafından birim sorumluları ile 2016 yılı yılsonu kapanış ve değerlendirme toplantısı yapıldı.

Sağlık Bakım Hizmetleri Müdürü Vildan Burç tarafından yıl boyunca yapılan çalışmaların sunumu yapılarak, Müdür Yardımcısı Derya Göçmengil, Birim Sorumlusu Serap Ayhan ve diğer Birim sorumluları ile birlikte 2016 yılı değerlendirildi.2017 yılı amaçları ve hedefleri belirlendi.Sağlık Bakım Hizmetleri Müdürlüğü olarak yapılacak proje ve çalışmalar hakkında bilgi verildi.

Derince Eğitim ve Araştırma Hastanesi olarak bu yıl da hastalarımıza ve çalışanlarımıza nasıl daha iyi hizmet verebiliriz anlayışı ile çalışmanın ve çalışanlarda farkındalık yaratarak potansiyeli ortaya çıkarmanın önemi vurgulandı.

Başarı ile tamamlanan 2016 yılındaki özverili çalışmaları nedeniyle birim sorumluları ve tüm çalışanlara teşekkür edildi.