Hastanemizde Yatan Hasta Yakınları Öneri Görüş Toplantısı Yapıldı

Derince Eğitim ve Araştırma Hastanesi’ nde Yatan Hasta Yakınları Görüşmesi Yapıldı

Sağlık Bilimleri Üniversitesi Kocaeli Derince Eğitim ve Araştırma Hastanesi’ nde Yönetici/Başhekim Doç. Dr. Mustafa Güneş’ in göreve başladığı tarihten itibaren düzenli olarak her hafta Cuma günleri yapılan, Yatan Hasta Yakınları Görüşme Toplantısı’ nın 24.’ sü Kadın Hastalıkları ve Doğum Servisi refakatçileriyle yapıldı.

Toplantıda Başhekim Güneş’ in yanı sıra Sağlık Bakım Hizmetleri Müdürü Vildan Burç ve İdari ve Mali İşler Müdür Yardımcısı Fatih Zer’ de hazır bulundular.

Yapılan görüşmede hasta yakınlarının izlenimleri şikayetleri önerileri değerlendirildi.Toplantı sonunda  Hastane Yönetimi öneri görüşleri için refakatçilere teşekkürlerini belirttiler.