Sayın Dekanımız Hastanemizi Ziyaret Etti

SAĞLIK BİLİMLERİ ÜNİVERSİTESİ TIP FAKÜLTESİ DEKANI PROF. DR.  ALİ İHSAN TAŞCI HASTANEMİZİ ZİYARET ETTİ

Sağlık Bilimleri Üniversitesi Tıp Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Ali İhsan Taşcı hastanemizi ziyaret etti. Hastanemiz akademisyenleri, uzmanları ve uzmanlık eğitimi alan doktorlarla görüşeren Prof. Dr. Ali İhsan Taşcı bilinmeyen konularda hekimlere bilgiler verdi ve sorularını cevapladı.

Görüşmeler özellikle eğitim konusunda yoğunlaşarak devam etti.

Hastane Yönetici/Başhekimi Doç. Dr. Mustafa Güneş, Sayın Dekanımıza hastanemize teşriflerinden dolayı ve hastanemizin "Sağlık Bilimleri Üniversitesi " oluş sürecindeki sorunlarla ilgili açıklama ve bilgilendirmelerinden dolayı teşekkürlerini  iletti.