Hastanemizde Yangın Eğitimi Ve Tatbikatı Gerçekleşti

HASTANEMİZDE YANGIN TATBİKATI GERÇEKLEŞTİRİLDİ

Sağlık Bilimleri Üniversitesi  Kocaeli Derince Eğitim ve Araştırma Hastanesi Sivil savunma amirliği koordinatörlüğünde, Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Başkanlığı itfaiye daire eğitim şubesi elemanları tarafından, hastanemizde ve hastanemize bağlı hizmet veren semt poliklinikleri personellerini de kapsayan bir dizi yangın eğitimi verildi.

Hastanemiz konferans salonunda “Temel yanma ve yangın eğitimi” konulu eğitimin verildiği,görsel sunumların yapıldığı eğitim sonrasında uygulamalı eğitim için belirlenen alana geçildi.

Uygulamalı olarak yapılan “Yangın söndürme tatbikatı” personellerin yangına müdahale etmesiyle başarıyla gerçekleşti.