Hastanemizde 23. Yatan Hasta Yakınları Öneri Görüş Toplantısı Yapıldı

HASTANEMİZDE 23. YATAN HASTA YAKINLARI ÖNERİ GÖRÜŞ TOPLANTISI YAPILDI

Sağlık Bilimleri Üniversitesi Kocaeli Derince Eğitim ve Araştırma Hastanesinde 23. Yatan Hasta Yakınları Öneri ve Görüş Toplantısı  Genel Cerrahi Servisi  ile yapıldı.

Başhekim Yardımcısı Uzm. Dr. Ali Yiğit’in başkanlığında gerçekleşen toplantıya, Sağlık Bakım Hizmetleri Müdürü Vildan Burç ve Hasta Yakınları ile Refakatçileri katıldı. Servis hizmetleri ile ilgili öneri, teşekkür ve şikayetlerin değerlendirildiği toplantı, Hastane Yönetici/Başhekimi  Doç. Dr. Mustafa Güneş’ in göreve geldiği tarihten itibaren aralıksız olarak her hafta olağan şekilde yapılıyor.

Toplantı sonrası Başhekim Yard. Uzm. Dr. Ali Yiğit, Hasta yakınlarına katılımlarından ötürü teşekkürlerini  iletti.