Hastanemizde "Diyaliz Ünitelerinde Enfeksiyon Kontrolü" Konulu Eğitim Verildi

DERİNCE EĞİTİM VE ARAŞTIRMA HASTANESİNDE “DİYALİZ ÜNİTELERİNDE ENFEKSİYON KONTROLÜ” KONULU EĞİTİMİ VERİLDİ

Sağlık Bilimleri Üniversitesi Kocaeli Derince Eğitim ve Araştırma Hastanesi Diyaliz Ünitesinde, Enfeksiyon Kontrol Komitesi Başkanı, Enfeksiyon Hastalıkları Uzmanı Dr. Selcan Arslan Özel ve Enfeksiyon Kontrol Hemşiresi Hatice Aka tarafından “Diyaliz Ünitelerinde Enfeksiyon Kontrolü” konulu eğitim verildi.

Nefroloji Uzmanları Doç. Dr. Erkan Şengül, Uzm. Dr. Orhan Yücel ve Diyaliz ünitesi sağlık personelinin de katılımlarıyla interaktif bir eğitim gerçekleşti.

Görsel sunumlarında yapıldığı eğitim sonrası diyaliz ünitesi çalışanları eğitimden duydukları memnuniyeti dile getirerek, eğitimcilere teşekkür ettiler.