Hastanemizde Ameliyat Hemşireliği Sertifika Takdim Töreni Gerçekleşti

SAĞLIK BİLİMLERİ ÜNİVERSİTESİ DERİNCE EĞİTİM VE ARAŞTIRMA HASTANESİ AMELİYATHANE HEMŞİRELİĞİ SERTİFİKA TAKDİM TÖRENİ YAPILDI

Derince Eğitim ve Araştırma Hastanesi’ nde  Sağlık Bakanlığı onaylı 1.Ameliyathane Hemşireliği Sertifika Programı 14 Kasım-13 Aralık 2016 tarihleri arasında başarı ile gerçekleştirilmiştir.

Teorik ve pratik olarak gerçekleştirilen sertifika programına toplam 26 Ameliyathane Hemşiresi katılmıştır. Program, Kocaeli Kamu Hastaneleri Birliği Genel Sekreterliği, Hastane Yöneticimiz Doç. Dr. Mustafa Güneş, Sağlık Bakım Hizmetleri Müdürü Vildan Burç tarafından ve Birim Sorumlusu Yeşim Kılıçarslan, Program Sorumlusu Nuray Duyar koordinatörlüğünde yürütülmüştür.

Program süresince alanında Uzman Hemşireler eğitici olarak yer almışlardır. Teorik ve pratik olarak yürütülen eğitim programını başarıyla tamamlayan  kursiyerlere Sağlık Bilimleri Üniversitesi Kocaeli Derince Eğitim ve Araştırma Hastanesi Konferans Salonunda gerçekleştirilen tören ile sertifikaları takdim edildi. Kocaeli Kamu Hastaneler Birliği Genel Sekreteri Op. Dr. Şenol Ergüney, Tıbbi Hizmetler Başkanı Op. Dr. Onursal Varlıklı, Hastane Yöneticisi Doç. Dr. Mustafa Güneş, Sağlık Bakım Hizmetleri Müdürü Vildan Burç , hastane çalışanları ve kursiyerlerin katıldığı tören ile sertifika programı son buldu.