Derince Eğitim Ve Araştırma Hastanesi  Menopoz Okulu 8. Dönem Mezunlarını Verdi

DERİNCE EĞİTİM VE ARAŞTIRMA HASTANESİ
 MENOPOZ OKULU 8. DÖNEM MEZUNLARINI VERDİ

Sağlık Bilimleri Üniversitesi Kocaeli Derince Eğitim ve Araştırma Hastanesi Alikahya Yerleşkesi menopoz okulumuzda 4 haftalık eğitim programını başarı ile tamamlayan kursiyerlerimizin katılım belgeleri Hastane Başhekim Yardımcısı Uz. Dr. Gökhan Nalbant, Sağlık Bakım Hizmetleri Müdürü Vildan Burç, Müdür Yardımcısı Derya Göçmengil, İdari ve Mali İşler Müdür Yardımcısı Kamil Tüylüoğlu tarafından takdim edildi

Menopoz Okulu hakkında konuşan Hastane Başhekim\Yöneticisi Doç. Dr. Mustafa Güneş: “Eğitimimizin amacı, menopoz konusunda bilgi ve bilinç düzeylerini arttırmak, menopoz döneminin getirdiği sorunlar ile baş edebilme becerilerini geliştirmek, tespit edilen sağlık sorunları ve gerekli tarama programları ile ilgili uygun kliniklere yönlendirmektir” dedi.

Derince Eğitim ve Araştırma Hastanesi Sağlık Bakım Hizmetleri Müdürü Vildan Burç koordinatörlüğünde yürütülen menopoz okulunda eğitimler, kadın doğum uzmanı, psikolog, spor hekimi, diyetisyen ve eğitimci ebeler tarafından verilmekte olup eğitimlerden 93 kişi mezun olmuştur.