Hastanemizde Çalışan Tüm Hekimlerimize Sağlık Kurulu İşleyişi Hakkında Bilgilendirme Eğitimi Verildi

Derince Eğitim ve Araştırma Hastanesinde Tüm Hekimlere Sağlık Kurulu İşleyişi Hakkında Bilgilendirme ve Eğitim Toplantısı Yapıldı

Sağlık Bilimleri Üniversitesi Kocaeli Derince Eğitim ve Araştırma Hastanesinde tüm hekimlere sağlık kurulu işleyişi hakkında bilgilendirme toplantısı yapıldı.

Hastane konferans salonunda gerçekleşen toplantıda Sağlık kurulundan sorumlu Başhekim Yardımcısı Dr. Ali Yiğit, hastaların daha modern ve kaliteli hizmet alabilmesi için dikkat edilmesi gereken konular hakkında hekimleri bilgilendirdi. Yenilenen ve modern görünüme kavuşan sağlık kurulunun kusursuz olarak işlemesine yönelik bilgilendirme amaçlı yapılan toplantı hekimlerin soruları ve görsel sunumlar ile son buldu.