Hastanemizde İnfluenza (Grip) Eğitimi Verildi

Sağlık Bilimleri Üniversitesi Kocaeli Derince Eğitim ve Araştırma Hastanesinde Çalışan Tüm Personellere İnfluenza (Grip) Eğitimi Verildi

Sağlık Bilimleri Üniversitesi Kocaeli Derince Eğitim ve Araştırma Hastanesinde çalışan tüm personellere İnfluenza (Grip) eğitimi verildi. Hastane Konferans salonunda gerçekleşen eğitimde Uz. Dr. Selcan Arslan Özel tarafından, soğuk havaların gelmesiyle birlikte mevsimsel grip aşısının sağlık personeli açısından önemi ve gerekliliği vurgulandı. Eğitim sonunda sağlık personellerine isteğe bağlı olarak İnfluenza (Grip) aşısı da uygulandı. Katılımın yoğun olduğu eğitim sonunda Doktor, Hemşire, Laborant, Bilgi işlem, Güvenlik personeli ve diğer sağlık çalışanları aşılarını yaptırdı.

Konuyla alakalı açıklama yapan Hastane Yönetici/Başhekimi Doç. Dr. Mustafa Güneş "Soğuk havaların artmasıyla birlikte gribal enfeksiyonlarda yaygınlaşmaktadır. Bu nedenle vatandaşlarımıza ve personellerimize yönelik bu tür eğitimler artarak sürecek'' diye konuştu.