Hastanemiz 14. Uluslararası Kalp Ve Damar Cerrahisi Kongresindeydi

HASTANEMİZ 14. ULUSLARARASI KALP VE DAMAR CERRAHİSİ KONGRESİNDEYDİ

3-6 Kasım tarihleri arasında  Antalya’da yapılan 2500 ü aşkın katılımcının yer aldığı Uluslararası katılımlı 14. Kalp ve Damar Cerrahisi Kongresinde, Derince Eğitim ve Araştırma Hastanesi, Kalp Damar Cerrahisi Kliniğin de görev yapan Dr. Orhan Fındık  da yaptığı konuşma ile katkıda bulundu.

Açık kalp cerrahisi, konjenital (doğumsal) kalp cerrahisi, periferik damar cerrahisi ile minimal invasif  ve robotik işlemler alanları başta olmak üzere kalp ve damar hastalıklarını ilgilendiren her konuda bilgi paylaşımında bulunuldu. Yurt dışı ve yurt içi kendi alanında öncü olan kalp ve damar cerrahları kongreye katılarak, tecrübelerini paylaşma imkanı buldu.

Uluslararası katılımlı 14. Kalp ve Damar Cerrahisi Kongresinde, Hastanemizden Dr.Orhan Fındık da ‘’ Periferik Endovasküler Girişimlerde Komplike Olabilecek Vakalar Nelerdir? ‘’ adlı konuşmasını yaptı. İlimiz ve hastanemiz adına katılım sağlayan Dr.Orhan Fındık tecrübelerini paylaşarak katkıda bulundu.