Hastanemizde ''Hasta Ve Çalışan Memnuniyet Anketleri'' Değerlendirildi

HASTANEMİZDE ''HASTA VE ÇALIŞAN MEMNUNİYET ANKETLERİ'' DEĞERLENDİRİLDİ

Kocaeli Kamu Hastaneler Birliği Genel Sekreterliğine bağlı Sağlık Bilimleri Üniversitesi Kocaeli Derince Eğitim ve Araştırma Hastanesinde  ''hasta ve çalışan memnuniyet anketleri değerlendirme toplantısı'' Hastane Yönetici/Başhekimi Doç. Dr. Mustafa Güneş başkanlığında  tüm hastane idari yöneticilerinin katılımıyla gerçekleşti.

Anketler Kalite Yönetim Birimi tarafından uygulanıp analiz edilmiş ve Kalite Yönetim Direktörü Sultan Tortumluoğlu ve Kalite Yönetim Birimi çalışanı Yeşim Baytok tarafından anket memnuniyet oranları ve öneri görüşleri hakkında sunum yapılmıştır. Memnuniyet anketlerinin sonuçları sonrasında gerekli iyileştirme faaliyetleri planlanmıştır.

Hastane Yönetici/Başhekimi Doç. Dr. Mustafa Güneş yaptığı açıklamada ‘’Memnuniyet anket uygulaması, hastanedeki hasta ve çalışanların beklenti ve gereksinimlerin karşılanma düzeyini ölçmeyi, ayrıca hasta ve çalışanlardan gelen öneri görüşlerin değerlendirilmesi ile farklı bir bakış açısı edinmeyi hedeflemektedir. Buda hastanemizin kalite geliştirme sürecine olumlu katkı sağlamaktadır’’ diye konuştu ve emeği geçenlere teşekkür etti.