Gebe Bilgilendirme Okulumuz Mezun Vermeye Devam Ediyor

DERİNCE EĞİTİM VE ARAŞTIRMA HASTANESİ 14.DÖNEM GEBE EĞİTİM SINIFINA KATILAN GEBELERİMİZE KATILIM BELGELERİ VERİLDİ

Derince Eğitim ve Araştırma Hastanesi 14.dönem gebe eğitim sınıfından merkez binamızdan 13 kişi Alikahya yerleşkemizden 15 gebe mezun oldu. Mezuniyete 6 baba adayı da katıldı.

Hastane Başhekim Yardımcıları Ali YİĞİT ve Gökhan NALBANT, Sağlık Bakım Hizmetleri Müdürü Vildan Burç, Müdür Yardımcıları Serap AKKAYA EFE ve Derya GÖÇMENGİL, Birim Sorumlusu Serap Ayhan, Eğitimciler Şermin DERE, İnci DEMİRÇAY ve Sema KAYAŞ tarafından gebelerimize katılım belgeleri verildi.

Gebelerimiz, eğitimden duyduğu memnuniyeti ifade ederek emeği geçenlere teşekkür ettiler.