Hastanemiz Personellerini Uygulamalı Olarak Bilgilendiriyor

DERİNCE EĞİTİM ARAŞTIRMA HASTANESİ PERSONELLERİNİ UYGULAMALI OLARAK BİLGİLENDİRİYOR

Sağlık Bilimleri Üniversitesi Kocaeli Derince Eğitim ve Araştırma Hastanesi, eğitim birimi koordinasyonunda “6331 Sayılı İş Sağlığı ve Güvenliği Kanunu”na dayanılarak, Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanlığı tarafından çıkarılan “Çalışanların İş Sağlığı ve Güvenliği Eğitimlerinin Usul ve Esasları Hakkında Yönetmelik” kapsamında "Elektrik Tehlikeleri ve Riskleri, Elektrik İşlerinde Çalışma Ve Güvenlik Talimatı, Elektrikli El Aletlerinin Güvenli Kullanımı konularında çalışan personelini uygulamalı olarak bilgilendirdi.

Geçtiğimiz hafta boyunca yapılan eğitimlerde Hastane Yoğun Bakım Ünitelerinde çalışan tüm personele, görev yaptıkları birimlerde, İş Güvenliği Uzmanı Remzi ÖZEL, İş Güvenliği Uzmanı Yusuf TÜRKAY ile Elektrik Mühendisi Fuat KILIÇ tarafından eğitim verildi.

Hastane Yönetici/Başhekimi Doç. Dr. Mustafa GÜNEŞ birim bazlı yerinde uygulamalı eğitim çalışmalarının devam edeceğini söyledi.