Hastanemiz 12. Diyabet Mezunlarını Verdi

HASTANEMİZ 12. DİYABET MEZUNLARINI VERDİ

Sağlık Bilimleri Üniversitesi Kocaeli Derince Eğitim ve Araştırma Hastanesi diyabet okulu mezun vermeye devam ediyor.

Derince Eğitim ve Araştırma Hastanesi olarak 05.11.2015 tarihinde açmış olduğumuz diyabet okulu 12. Grubundan bu ay 13 kişi mezun olmuştur.

Hastane  Başhekim Yrd. Ali YİĞİT, Sağlık Bakım Hizmetleri Müdürü Vildan BURÇ, Spor Hekimi Uzm. Dr. Burak FARİZ, Sağlık Bakım Hizmetleri Md. Yrd. Serap AKKAYA EFE, Birim sorumlusu Serap AYHAN, Diyabet Okulu Hemşiresi Derya AKYILDIZ hastalarımızın sertifikasını vermek üzere hazır bulunduğu Diyabet Okulu Mezuniyet töreninde Diyabet okulumuzun mezunlarını vermekten büyük mutluluk duyduklarını ifade ettiler.