Menopoz Okulumuz 6. Dönem Mezunlarını Verdi

DERİNCE EĞİTİM VE ARAŞTIRMA HASTANESİ
 MENOPOZ OKULU 6. DÖNEM MEZUNLARINI VERDİ

Derince Eğirim ve Araştırma Hastanesi menopoz okulumuzdaki eğitim programını başarı ile tamamlayan kursiyerlerimizin katılım belgeleri takdim edilmiştir.

Derince Eğitim ve Araştırma Hastanesi Sağlık Bakım Hizmetleri Müdürü Vildan BURÇ koordinatörlüğünde yürütülen menopoz okulunda eğitimler, kadın doğum uzmanı, psikolog, spor hekimi, diyetisyen ve eğitimci ebeler tarafından verilmekte olup eğitimlerden şu ana kadar 63 kişi mezun olmuştur.

Eğitimimizin amacı, menopoz konusunda bilgi ve bilinç düzeylerini arttırmak, menopoz döneminin getirdiği sorunlar ile baş edebilme becerilerini geliştirmek, tespit edilen sağlık sorunları ve gerekli tarama programları ile ilgili uygun kliniklere yönlendirmektir.