Hastanemizde Personel Eğitimleri Devam Ediyor

HASTANEMİZDE PERSONEL EĞİTİMLERİ DEVAM EDİYOR

Sağlık Bilimleri Üniversitesi Kocaeli Derince Eğitim ve Araştırma Hastanesi'nde çalışan personellerin eğitimi ile ilgili seminerler aralıksız olarak sürdürülüyor. Bu kapsamda hastanede çalışan tüm veri giriş personelleri ‘İş  Sağlığı ve Güvenliği’ konusunda bilgilendirildi.

Hastanenin konferans salonunda düzenlenen eğitimde iş sağlığı ve güvenliği konusunda sunum yapan Dr. Sibel Gökçek ve İş sağlığı ve güvenliği uzmanı Nihal Işık Odabaş, mevzuatlar,  kanun, tüzük,  yönetmelikler ve uygulamaları hakkında bilgi verdi. Genel iş güvenliği kuralları oluşturulması kazaları ve meslek hastalıklarının önlenmesi ve güvenli bir iş ortamı oluşturulması konularında personele bilgiler veren eğitimciler, kazaların alınacak önlemlerle engellenebileceğine işaret etti.

Eğitim  soru-cevap kısmıyla sona erdi.