Başhekimimiz Doç. Dr. Mustafa Güneş'ten Belediye Başkanımız İbrahim Karaosmanoğlu'na Ziyaret

BAŞHEKİMİMİZ DOÇ. DR.MUSTAFA GÜNEŞ'TEN BELEDİYE BAŞKANIMIZ İBRAHİM KARAOSMANOĞLU'NA ZİYARET

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi tarafından hastanemiz yerleşkesinde gerçekleştirilen asfaltlama çevre düzenlemesi çalışmaları nedeniyle Sağlık Bilimleri Üniversitesi Kocaeli Derince Eğitim ve Araştırma Hastanesi Başhekim/Yöneticisi Doç. Dr. Mustafa Güneş ve İdari Mali İşler Müdürü Bilal Salim tarafından, Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı İbrahim Karaosmanoğlu'na teşekkür ve iade-i ziyaret gerçekleştirildi.

Ziyarette Başhekim/Yönetici Doç. Dr. Mustafa Güneş ve Hastane İdari Mali İşler Müdürü Bilal Salim hastanemize destek ve katkılarından dolayı Kocaeli Büyükşehir Belediyesi nezdinde Başkan Karaosmanoğlu'na teşekkür ederek, plaket takdim etti.