Hastanemiz Çalışanlarını Ödüllendiriyor

HASTANEMİZ ÇALIŞANLARINI ÖDÜLLENDİRİYOR

Yaklaşık 2500 çalışanı bulunan Kocaeli Kamu Hastaneleri Birliği Genel Sekreterliğine bağlı Sağlık Bilimleri Üniversitesi Kocaeli Derince Eğitim ve Araştırma Hastanesinde yeni bir uygulamaya imza atıldı. Hastanenin yataklı servislerinin 6. Katında bulunan kalp ve damar cerrahi, plastik cerrahi, çocuk cerrahi ve beyin cerrahisi servislerinde çalışan hemşirelerin  aldığı karar neticesinde  çalışanların motivasyonunu arttırmak amacıyla her ay düzenlenecek olan ‘’ayın personeli’’ uygulaması başlatıldı. Uygulama kapsamında Hastane 6. kat kalp ve damar cerrahi, plastik cerrahi, beyin cerrahi ve çocuk cerrahi servislerinde çalışan hemşireler tarafından ayın personeli seçilen personele bir adet altın hediye edildi.

Derince Eğitim ve Araştırma Hastanesi servislerinde gerçekleşen törene Hastane Yönetici/Başhekimi Doç. Dr. Mustafa GÜNEŞ, İdari ve Mali İşler Müdürü Bilal SALİM, Servis Sorumlu Hemşiresi Sevinç BALABAN, Servis hemşireleri ve Personel Şefleri katıldı. Kişilerin yapabildiklerinin limitini moral ve motivasyon seviyelerinin belirlediğini ifade eden Başhekim GÜNEŞ ‘’Motivasyon başarı için şarttır, elimizden gelenin en iyisini yapabilmemiz, motive olmamıza bağlıdır. Temizlik hizmetlerinde görevli Zeki ERDEM kardeşimiz serviste çalışan sorumlu hemşiremiz Sevinç BALABAN ve ekibi tarafından ekim ayında ’ayın personeli’ seçildi. Kendilerini tebrik ediyor, çalışmalarından dolayı teşekkür ediyoruz, aynı zamanda bu uygulamada emeği geçen arkadaşlarımızı da kutluyorum’’ diye konuştu.

Konuşmanın ardından Zeki ERDEM’e bir adet altın hediye edildi.