Derince Eğitim Araştırma Hastanesinden Geri Dönüşüm Projesi

DERİNCE EĞİTİM ARAŞTIRMADAN GERİ DÖNÜŞÜM PROJESİ

Sağlık Bilimleri Üniversitesi Derince Eğitim ve Araştırma Hastanesi yaptığı farklı projelerle adını duyurmaya devam ediyor. Derince Eğitim Araştırma Hastanesine bağlı Alikahya yerleşkesinde ‘’Geleceğini Çöpe Atma Pet Şişeni Potaya At’’  isimli geri dönüşüm projesi hayata geçirildi. Hastanenin giriş kapısına konumlandırılan basketbol potası şeklindeki geri dönüşüm projesi ile pet şişeler, çöpe değil geri dönüşüm kutusuna atılarak değerlendirilmiş oluyor.

Hastane Yönetici/Başhekimi Doç. Dr. Mustafa GÜNEŞ ‘’geri dönüşüm ile çevremizi doğayı ve doğal kaynaklarımızı korumuş oluyoruz, enerji tasarrufu sağlayarak aynı zamanda ülkemizin gelişimine katkıda bulunuyoruz‘’ diyerek geri dönüşümün önemine vurgu yaptı ve  projeyi hayata geçiren birim yöneticilerine teşekkürlerini iletti.