Kocaeli Sağlık Bilimleri Üniversitesi Derince Eğitim Ve Araştırma Hastanesinde Stajyer Öğrencilere İş Sağlığı Ve Güvenliği Eğitimleri Verildi.

KOCAELİ SAĞLIK BİLİMLERİ ÜNİVERSİTESİ DERİNCE EĞİTİM VE ARAŞTIRMA HASTANESİNDE STAJYER ÖĞRENCİLERE İŞ SAĞLIĞI VE GÜVENLİĞİ EĞİTİMLERİ VERİLDİ.

Hastanemiz İş Sağlığı ve Güvenliği Birimi tarafından “6331 sayılı İş Sağlığı ve Güvenliği Kanunu”na dayanılarak, Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanlığı tarafından çıkarılan “Çalışanların İş Sağlığı ve Güvenliği Eğitimlerinin Usul ve Esasları Hakkında Yönetmelik” kapsamında hastanemizde staj yapmakta öğrencilere yönelik hazırlanan zorunlu İş Sağlığı ve Güvenliği eğitimleri başlamıştır.

Hastanemiz Konferans Salonunda gerçekleştirilen eğitimler Kocaeli Sağlık Bilimleri Üniversitesi Derince Eğitim ve Araştırma Hastanesi İş Sağlığı ve Güvenliği Biriminde görevli İş Güvenliği Uzmanları Remzi ÖZEL, Mustafa ÜRÜT, Yusuf TÜRKAY, İşyeri Hekimi Uzm. Dr. Çağrı TİRYAKİ ve İşyeri Hemşiresi Samarra ŞAHİN  tarafından verilmektedir.