Kocaeli Sağlık Bilimleri Üniversitesi Derince Eğitim Ve Araştırma Hastanesi’Ne Bağlı Toplum Ruh Sağlığı Merkezi’Nde 10 Ekim Dünya Ruh Sağlığı Günü Kutlandı

KOCAELİ SAĞLIK BİLİMLERİ ÜNİVERSİTESİ DERİNCE EĞİTİM VE ARAŞTIRMA HASTANESİ’NE BAĞLI TOPLUM RUH SAĞLIĞI MERKEZİ’NDE 10 EKİM DÜNYA RUH SAĞLIĞI GÜNÜ KUTLANDI

10 Ekim Dünya Ruh Sağlığı Günü nedeniyle Kocaeli Sağlık Bilimleri Üniversitesi Derince Eğitim ve Araştırma Hastanesi Yönetici\Başhekimi Doç.Dr. Mustafa Güneş hastanemizin Toplum Ruh Sağlığı Merkezi çalışanlarını ve hastalarını ziyaret etti. Ziyarette Sağlık Bakım Hizmetleri Müdürü Vildan Burç ve Birim Sorumlusu Serap Ayhan’da hazır bulundular.

Toplum Ruh Sağlığı Merkezi çalışanlarıyla görüşen Başhekim Güneş, buradaki çalışmalar hakkında bilgi aldı. Başhekim Güneş ; “Ruh sağlığı ve ruh sağlığı hizmetlerinin tüm dünyada ve ülkemizde çok önemli olduğunu, toplumun tüm kesimlerinin öncelikli konusu yapma gerekliliğini, ruh sağlığıyla beden sağlığının bir bütün olduğunu belirtti”.

Ayrıca ziyarette Muharrem Ayının 10. Günü olması sebebiyle misafirlere Aşure ikramı da yapıldı. Başhekim GÜNEŞ, Toplum Ruh Sağlığı Merkezi çalışanlarına özverili çalışmalarından dolayı teşekkür etti. TRSM’ de çalışan personelin ve hastaların, Hastane yönetimine ziyaretlerinden dolayı teşekkür edip, memnuniyetlerini dile getirmesiyle program son buldu.