Kocaeli Kamu Hastaneleri Birliği Genel Sekreteri Op. Dr. Şenol Ergüney Hastanemizde İncelemelerde Bulundu.

Kocaeli Kamu Hastaneleri Birliği Genel Sekreteri Op. Dr. Şenol ERGÜNEY beraberlerinde Tıbbi Hizmetler Başkanı Op. Dr Onursal VARLIKLI, Özellikli Acil Hizmetleri Birim Sorumlusu Uzm. Dr. Aslı Gülfer KARTAL, Kocaeli Sağlık Bilimleri Üniversitesi Derince Eğitim ve Araştırma Hastanesi’nde bir takım incelemelerde bulundular.

Kocaeli Sağlık Bilimleri Üniversitesi Derince Eğitim Araştırma Hastanesi Yönetici/Başhekimi Doç. Dr. Mustafa GÜNEŞ, Kocaeli Kamu Hastaneleri Birliği Genel Sekreteri Op. Dr. Şenol ERGÜNEY’ e hastane kantini,yataklı servisler,çocuk müşahede kısımlarında yapılan çalışmalarla alakalı bilgiler verdi. incelemelere Hastane Başhekim Yardımcıları Op. Dr. Yusuf Atakan BALTRAK, Uzm. Dr. Ali YİĞİT ve İdari Mali İşler Müdürü Bilal SALİM’ de eşlik etti. İncelemeler esnasında hasta ve refakatçilerinin sorunları da yerinde dinlendi.