Derince Eğitim Ve Araştırma Hastanesi ''Bebek Dostu Hastane Ve Bebek Dostu Yenidoğan Yoğun Bakım Ünitesi'' Denetiminden Tam Puan Aldı

DERİNCE EĞİTİM VE ARAŞTIRMA HASTANESİ ''BEBEK DOSTU HASTANE VE BEBEK DOSTU YENİDOĞAN YOĞUN BAKIM ÜNİTESİ'' DENETİMİNDEN TAM PUAN ALDI

1991 yılında UNICEF ve Sağlık Bakanlığının işbirliğiyle, temel amacı emzirmenin korunması, özendirilmesi ve desteklenmesi olan ''Anne sütünün teşviki ve bebek dostu sağlık kuruluşları programı'' kapsamında hizmet veren ''Bebek Dostu Hastane'' ünvanına sahip hastanemizin Türkiye Halk Sağlığı Kurumu Başkanlığı denetim ekibi tarafından 5 Ekim 2016 tarihinde yapılan denetim başarılı bir şekilde sonuçlanmıştır.

Denetim sonucunda hastanemizin ''Bebek Dostu Hastane'' ünvanının devam etmesine, yenidoğan yoğun bakım ünitemizin bebek dostu yenidoğan yoğun bakım ünvanını alabileceğine karar verilmiştir.

Hastane yönetimi olarak, bebek dostu hastane ve bebek dostu yenidoğan yoğun bakım çalışmalarında emeği geçen tüm çalışanlarımıza özverili çalışmalarından dolayı teşekkür ederiz.